Privacy

privacy
Privacy

Uw persoonsgegevens die worden verzameld wanneer u onze homepagina bezoekt, worden behandeld in overeenstemming met de Nederlandse en EU-wetgeving. Deze privacyverklaring kan niet worden uitgebreid tot de websites van andere providers waarnaar onze webpagina's verwijzen met links.
 
Als u onze webpagina's bezoekt, zullen onze internetservers standaard de volgende data opslaan:
 

de naam van uw internetserviceprovider,
de webpagina vanaf waar u ons bezoekt,
de webpagina's van onze site die u bezoekt,
de datum en duur van het bezoek.

Om de voorkeuren van de bezoekers van onze website op te volgen en het design van de pagina's te verbeteren, gebruiken we cookies zonder enig verband met persoonsgegevens. Daarnaast worden persoonsgegevens vb. voor registratie alleen opgeslagen, als u die zelf verstrekt.

Uw persoonsgegevens worden door ons gebruikt voor de technische administratie van de webpagina's, voor het klantenbeheer en voor marketing binnen het toepassingsgebied dat in elk geval vereist is, en onze werknemers (en verdelers) zijn verplicht tot geheimhouding. Uw gegevens worden alleen op grond van bindende wettelijke bepalingen doorgestuurd naar overheidsinstellingen en diensten.

Uw persoonsgegevens worden beschermd tegen accidenteel of opzettelijk verlies, manipulatie, vernietiging en ongeoorloofde toegang met technische en organisatorische maatregelen die we continu verbeteren. 
 

====================

Dat was de officiĆ«le wettelijke tekst die we moeten vermelden. In werkelijkheid slaan we uw bank en persoonlijke gegevens helemaal niet op!!. StrangeWay ontvangt, via een zwaar beveiligde externe server, alleen de informatie die u zelf verstrekt met betrekking op de bestellingen/orders die u via onze webshop (www.strangeway.nl) plaats. Deze bestellingen worden uitgeprint bewaard en niet in een database opgeslagen. Alleen als u expliciet aangeeft dat u gebruikt wilt maken van nieuwsbrieven en mailings, dan wordt slechts uw emailadres in een daarvoor bestemde maillijst geplaatst, geen verdere informatie over wie u bent, wat u gekocht heeft of hoe u betaald heeft. www.strangeway.nl maakt ook geen gebruik van exotische fraudegevoelige betaalsystemen, maar wel van goed beveiligde betaalsystemen zoals i-Deal, PayPal en de veilige overboekingen via uw eigen internet bank of giro.