Webshop

StrangeWay Pro Sound Shop

Waarom deze bijzondere webshop:>

We hebben bij StrangeWay Sound Shop lang gezocht en diverse webshop-pakketten geprobeerd, maar hebben uiteindelijk toch gekozen voor een volledig beveiligd webshopsysteem. Het ziet er een beetje anders uit dan de Open Source Commerce Software zoals de meeste shops tegenwoordig hanteren. En niet onbelangrijk, we wilden onze webshop perse zo simpel en zo veilig mogelijk houden.

 

We hebben gekozen voor Shopfactory, met de zwaar beveiligde Globe Charge/Santu bestel en betaald server, omdat dit de beste beveiliging geeft met bestellen, betalen en een zwaar beveiligde backoffice heeft ingebouwd, zodat uw gegevens optimaal beveilig zijn tegen misbruik of hacking. Ook de ingekoppelde betaalsystemen wordt vanaf deze webshop doorgeschakeld naar de Globe Charge/SANTU Server en in een volledig beveiligde omgeving verwerkt. Dat kost ons een stuk meer dan de OS-Commerce pakketjes, maar die zijn dan ook niet of nauwelijks beveiligd en onze shop wel !!.
 

Alle verbindingen met betrekking tot persoonsgegevens en betaalgegevens verlopen via een veilige verbinding met zwaar beveiligde Globecharge/Santu Server en het www.domein is beschermt met Hi-SSL verbinding via de Comodo CIS Server

 


Heel Soms geeft Google aan dat er geen SSL aanwezig is op onze site , maar dat is toch echt weldegelijk aanwezig. StrangeWay heeft al als sinds ver voor de verplichtte invoering van SSL-certifiaten een geldig SSL certificaat dat jaarlijks tijdig verlengd word . Het probleempje met de browser van googel ontstaat door een miniem verschil met de tijd op uw computer en de internettijd, dat kan een paar milliseconden verschillen. Indien u uw browsergeschiedenis af en toe eens opschoont, dan verschijnt het groene slotje weer als vanzelf. De meeste andere browsers geven het SSL-slotje wel weer, ook al verschilt de tijd op uw computer met de internet-tijd, zie fotos


Aldus AUB geen paniek , tis een vaudje van de googlebrowser dat men na honderduizenden meldingen hierover immer nog niet hebben opgelost. Dus....we zijn wel beveiligd ;-)


STRANGE WAY
StrangeWay doet het eigenlijk net een beetje anders dan de anderen, gewoon met een vriendelijke webshop met uitgebreide product-informatie begeleid met zoveel mogelijk product-foto's of video´s en een link naar de fabrikant of merken-sites. Geen irritante reclame-popups langs de zijkant of dwars door het beeld heen, gewoon een simpele  overzichtelijke webshop met een goed beveiligd bestel en betaalsysteem.
 
En.. alles wat niet op de webshop vermeld staat, hebben ook in ons assortiment, het staat alleen nog niet op de webshop vermeld,  daar wordt hard aan gewerkt.
 
Overigens zijn de kleuren van de webshop zodanig gekozen dat ook kleurenblinden ook onze webshop goed kunnen bekijken, dus mocht u denken wat een rare kleuren, klopt, dan bent u waarschijnlijk niet kleurenblind.

In diverse browsers zoals Firefox en IE kan men met Ctrl + de weergave vergroten, uiteraard met Ctrl -  weer verkleinen.
 

Hoe werkt de Webshop:>
Deze webshop werkt dmv van een Hoofdmenu aan de linkerzijde van het scherm en met Sub-menu's die u te zien krijgt op een andere pagina, zodra u op een van de links in het hoofdmenu klikt.
Deze Submenupagina bevat aan de kop een leuk plaatje dat iets heeft te maken met het item dat uw heeft gekozen, we willen hiermee onze webshop een beetje opvrolijken. ( we zoeken er nog een paar ).
Daaronder zie u de Links naar de diverse subrmenu's waarin u een lijst van merken of types van de items te zien krijgt, de rest wijst zich vanzelf.
Bovenin, net onder de horizontale menubalk, ziet u een tekst steeds veranderen, daarmee geeft deze webshop aan waar u bent in de site,  als u op een tekst links naast de prompt ( >) klikt gaat u direct terug naar het menu van dat onderdeel, erg handig. Rechtsboven in het hoofdmenu ziet u het totale bedrag van uw shopping verschijnen, das erg handig voor het budget een beetje in de gaten te houden.
 
Foto:>
Bij elk artikel staan een of meerdere Foto's, deze kunt u uitvergroten door op het vergrootglas of op het filemapje te klikken. 
Meer Product informatie:> Naast elk item vermeld in onze webshop staat de functie Info & Specs, KLIK HIER, daarmee wordt u doorgekoppeld naar nieuw venster, waarin u een uitgebreidere omschrijving en/of productspecificaties kunt vinden.
 
Update Webshop:> 
 U ziet dat we nog niet helemaal klaar zijn met onze webshop. Het blijkt namelijk ietsjes meer werk dan we gedacht hadden, maar elke Zondagnacht Up-loaden we een bijgewerkte versie, met nog meer artikelen en aanbiedingen. Kom gerust eens vaker kijken, of bel of mail ff als uw wens of gezochte artikel nog niet in onze shop vermeld staat, we zoeken het graag voor u op.
 
Bestellen:> 
 Als u een keuze uit ons assortiment heeft gemaakt en het gewenste artikel wilt bestellen, klikt u dan op het naast de getoonde prijs ( in het browservenster staat dit  rechtsonder het getoonde artikel ) op het winkelmand-icoontje. Er verschijnt dan een Requestor Box in beeld ( plaats in mandje ).  Hiermee activeert u een beveiligd bestelsysteem dat al uw bestellingen automatisch bijhoud. U ziet een overzicht van uw boodschappenlijst, hierin kunt u altijd veranderingen in aan brengen zoals aantallen en eventueel verwijderen van een artikel. Linksboven het Hoofdmenu  (onder het zoekvenstertje) wordt het totale bedrag in een balk getoont, erg handig Wilt u verder winkelen, kies dan verder winkelen en u komt weer in het menu van het laatst gekozen artikel .  Bent u gereed met shoppen en wilt u uw totale bestelling plaatsen, kies dan afrekenen. U wordt daarmee doorgelinkt naar een beveiligde website waar u een overzicht van uw bestelling ziet. U kunt hier ook een verzendmethode kiezen

 *1 Standaardverzending tot een gewicht van 30 kg
 
Door op "Veilig bestellen" te klikken, wordt u verbonden met het beveiligd bestelsysteem. U kunt het bestelproces op elk moment annuleren totdat u klikt op de knop "Verstuur Order". Er worden geen gegevens aan ons verzonden totdat u op de knop "Verstuur Order" klikt.  U ziet dan een Leveringsvoorwaarden text, deze moet u bevestigen waarmee u met deze voorwaarden instemt.
Pas als U deze voorwaarden gelezen hebt en goedgekeurd dan word u verbonden met de beveiligde Global Charge Secure Bestelserver en wordt u verzocht uw gegevens in te vullen, voordien worden er geen gegevens verzameld noch gevraagd of doorgezonden

Alle verbindingen met betrekking tot persoonsgegevens en betaalgegevens verlopen via een veilige verbinding met zwaar beveiligde Globecharge/Santu Server en het www.domein is beschermt met Hi-SSL verbinding via de Comodo CIS Server