S = Studio

L = Showlicht

G = P.A. Geluid

D = Disco / DJ

E = Expo/ Beursstand

StrangeWay Pro Sound Rental is gespecialiseerd in het compleet verzorgen van Pro Showlicht en Pro Audio voor Concerten, Evenementen, Theater, Band, Solo-artist, Open-Air Festivals, Discotheque en nog veel meer activiteiten

Email naar rental@strangeway.nl of bel 024- 880 1285 of 06- 2233 5028

Na meer dan 15 Jaar voor goede geluids en lichtbedrijven en in Studio's in Europa te hebben gewerkt en een gedegen opleiding  aan de School of Audio Engineering vond StrangeWay dat het tijd werd om alle ervaringen die we hebben opgedaan om te zetten in een eigen Showlicht & Geluids-bedrijf en een Recording-Studio. Aldus in 1999 hebben we de gewaagde grote stap gezet om voor onszelf te beginnen. Sindsdien verzorgt StrangeWay op diverse locaties in Nederland en Europa, een perfecte technische ondersteuning voor Theater, Bands, Festivals, Solo-artiesten, Expo-Beursen, Thema-avonden, Club en Discoshows.

 En sedert 2003 hebben we de verkoop van apparatuur Professioneel uitgebreid met een winkel/showroom en een mooie webshop.

StrangeWay Geluidstechniek's P.A. Systems zijn zorgvuldig samengesteld uit het beste van de Topmerken. oa: Allen&Heath, Laney, ElectroVoice, YorkVille, Samson, AKG, Sony, LabGruppen, MDX, Kroshu, Shure, AudioTechnica, Sintrillium, Mackie, Sonic Foundry, Behringer, DynaCord, StrangeWay, Solton, Craaft, Soundtracs, Dx11, Sennheisser, Boss, Cray, Lexicon, JBL, Tascam, Fostex, DAP, LEM, Beyer-Dynamic, Crest, Yamaha, Philips, etc. enz.
 

StrangeWay ShowLicht, P.A.-Geluid, Discotheek en Expo/beurs-stand