LD Systems Road Buddy 10 HBH 2 B6 + Accu + Bluetooth

LD Systems
AH-LDRBUD10HBH2B6
4049521267604
18% extra korting
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

LD Systems Road Buddy 10 HBH 2 B6 + Accu + Bluetooth   UHF 655 - 679 MHz 

LD Sys­tems Road Buddy 10 HBH 2 + Accu + Bluetooth + draadloos microfoons HHD en BPH in de goedgekeurde frequentieband B6 UHF 655 - 679 MHz Band 
De nieuwe LD Systems Road Buddy 10  HBH2 is de ideale oplossing voor het uitversterken van stemmen en muziek op allerlei locaties en on tour .
De 2-weg luidspreker met een 10 "Custom-woofer en 1" compression driver worden aangedreven door een klasse D versterker met een zeer efficiënte schakelende voeding en 480 watt piekvermogen en op de oplaadbare is deze werkzaam tot wel 8 uur lang (8 h)
De Road Buddy is uitgeruist met draadloze transmissie: het heeft een UHF radio-ontvanger dat de registratie-vrij UHF 655 - 679 MHz Band  B6 band werkt en de on-board Bluetooth-speler met verlichte multifunctionele display maakt het u gemakkelijk om bvb Spotify te streamen naar de Roadbuddy

 Uiteraard heeft de Roadbuddy 10 HBH2  een tweevoudige Equalizer, een USB-poort en een SD-kaartslot en ondersteunt mp3 formats, WMA en WAV.
met de twee draadloze microfoons met 10 mW uitgangsvermogen ben ue niet egbdkien door een kabel en heeft u alle bewegingsvrijheid voor hetde  (LDRBUD10HHD2), twee headsets met bandpak (LDRBUD10BPH2) of een microfoon en een headset met een bandpak (LDRBUD10HBH2) evenals de IR afstandsbediening van de speler.
Voor bedrade inrichtingen van buddy Road heeft twee kanalen met combo connectors en individuele volumeregeling, die omschakelbaar voor microfoon en lijnniveau stereo ingang via RCA (RCA) (Mono-sum) en een 3,5mm extra ingang zijn. Treble, bass, echo en master volumeregeling maken het bedieningspaneel compleet.
 
De Roadbuddy van LD Systems is gemakkelijk te transporteren met geïntegreerde wielen en een uittrekbare handgreep. Aan de bovenkant bevindt zich een praktisch opbergvak voor maximaal twee handzender microfoons. In de kunststof behuizing van het uitgesproken lichte gewicht is een 35 mm statiefbevestiging ingebouwd.

LD Systems Draagbare Accu-Powered Bluetooth luidspreker systeem met geïntegreerde mixer, draadloze hand microfoon en draadloze headset-microfoon
Uitrusting: 10" ferriet woofer + 1" tweeter
Geïntegreerde Media Player met Bluetooth, USB-stick en SD-kaart voor MP3-, WAV- en WMA-formaten
Geïntegreerde mixer met 3 kanalen voor Mic, Line en Player
XLR / jack combinatie-ingang
Jack instrument/Line-ingang
RCA L / R-ingang voor aansuiten van externe bronnen zoals Laptop, Phone of iPod
2-bands Master EQ Low+ Hi
Geïntegreerde Delay ( echo)
Geïntegreerde Class D eindversterker met 120 watt
Frequentiebreik: 55 - 18.000 Hz
Maximum niveau: 96 dB SPL
Wireless systeem in het registratievrije en kosteloze B6 band UHF 655 - 679 MHz
Batterij met een looptijd van maximaal 8 uur
Wielen en Trolley zijn alreeds gemonteerd
36 mm statiefflensvoor montage op een speakerstatief
Afmetingen: 415 x 525 x 328 mm
Gewicht: 16,5 kg
Inclusief afstandsbediening, voedingskabel, TNC-antenne, handzender, bodypack-zender en headsetmicrofoon