RCF EVOX 12 Actieve 2-weg Array 1x15 '' + 8x4 '' 1400W

RCF
RCF EVOX 12
1x15'' + 8x4'' 1400W
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

RCF EVOX 12 Actieve 2-weg Array 1x15 '' Subwoofer + 8 x 4 '' Mid/Hoog  1400Watt

De RCF EVOX 12 is de krachtigste line-source speakersystem in zijn klasse en biedt een bijzonder diepgaande en dynamische weergave op hoge niveaus dankzij de ingebouwde 1400W-vermogensversterker. 
 
Het bovenste deel heeft acht hoogwaardige neodymium 4 "-transducers met een faseplug, hierdoor heeft de EVOX 12 een aanzienlijk hogere laag-middenweergave op een constant niveau met een brede spreiding voor de hoge tonen.
De 15 "-subwoofer levert een krachtig basgeluid om een ​​groot feest of de kick-drum van een live band te versterken.
Ondanks de hoge prestaties is de behuizing erg compact en dankzij de geïntegreerde wielen en de uitschuifbare handgreep is de EVOX 12 zeer gemakkelijk te transporteren.
KRACHTIGE KLASSE D AMPLIFIER
De klasse-D eindversterkertechnologie van RCF combineert enorme prestaties met hoge efficiëntie tot een lichtgewicht oplossing. EVOX-versterkers leveren een ultrasnelle aanval, realistische transiënte respons en indrukwekkende audioprestaties.
De versterker heeft een solide mechanische aluminiumstructuur die niet alleen de versterker tijdens het transport stabiliseert, maar ook de ventilatorloze warmteafvoer helpt dmv convectie.
De EVOX-versterkers hebben een SMPS-voedingsgedeelte om een ​​maximale uitvoer en een minimaal transportgewicht te produceren.
SUPERIEURE TRANSDUCERS
HOGE FREQUENTIES - De ultracompacte 4-inch drivers met groot bereik zijn in staat om extreem hoge SPL en vermogen te verwerken.
De bovenste kolom bevat 8 x 4 inch drivers.
LAGE FREQUENTIES
De 15-inch RCF-woofer met hoge uitslag strekt zich uit tot de laagste frequenties en biedt een snelle en nauwkeurige stoot.

Het ingenieuze basreflexpoortontwerp vermijdt luchtturbulentie waardoor vervormingen worden verminderd en het EVOX 12-arrayontwerp heeft een constante horizontale richtingsdekking van 90 ° x 30 ° en biedt een perfecte luisterervaring voor het publiek.
Het verticale arrayontwerp is progressief gevormd om een ​​correcte luisterervaring vanaf de eerste rij te garanderen en om een ​​hoogfrequentiestraling te vermijden die typisch is voor een rechte array.
 
SPELEN! Het dragen en monteren van je audiosysteem was nog nooit zo snel!
 
KLAAR OM IN EEN PAAR EENVOUDIGE STAPPEN TE SPELEN
Met 3 eenvoudige stappen is het EVOX 12-systeem helemaal klaar en klaar om te spelen! EVOX 12-systeem is ontworpen om gemakkelijk te transporteren en snel op te zetten. Alle componenten - bovenste kolom, sub, paal en kabels - komen in één pakket en passen in de optionele transportafdekkingen ..
 
BEVESTIGING De bovenste kolom wordt op de paalmontage geplaatst, die eenvoudig aan de Sub-bovenzijde kan worden geschroefd en de paalbevestiging kan in twee afzonderlijke delen worden gescheiden om deze op de transporttas te plaatsen.


specs:
FREQUENTIERESPONS: 40 Hz ÷ 20000 Hz
MAX SPL @ 1M: 130 dB
 HORIZONTALE DEKKINGHOEK: 90 °
VERTICALE DEKKINGHOEK: 30 °
FULLRANGE: 8 x 4.0 '', 1.0 '' v.c
WOOFER: 15 '', 3.0 '' v.c
Input / Output sectie
INGANGSSIGNAAL: bal / onbal
INPUT CONNECTORS: XLR, Jack
 OUTPUT CONNECTORS: XLR
INGANGSVOELIGHEID: -2 dBu / + 4 dBu
CROSSOVER FREQUENTIES: 180 Hz
BESCHERMINGEN: Thermisch, RMS
LIMITER: Soft Limiter
CONTROLES: Volume, EQ
TOTALE VERMOGEN: 1400 W Piek, 700 W RMS
HOGE FREQUENTIES: 400 W Piek, 200 W RMS
LAGE FREQUENTIES: 1000 W piek, 500 W RMS
KOELING: Convectie
VERBINDINGEN: VDE-standaardconformiteit
CE-MARKERING:
Fysieke specificaties
CABINET / CASE MATERIAAL: Baltisch berkenmultiplex
De kleur zwart
HOOGTE: 2200 mm / 86,61 inch
BREEDTE: 410 mm / 16.14 inches
DIEPTE: 560 mm / 22,05 inch
GEWICHT: 36,4 kg / 80.25 lbs
Adviesprijs € 2242,--
Volledige Garantie