Cameo DVC 4 512 DMX-interface + Software

AH-DVC4
DMX 512 USB
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Cameo DVC 4 512-kanaals DMX-interface en besturingssoftware

Cameo DVC 4 512-kanaals DMX-interface en besturingssoftware

Met de Cameo DVC 4-interface en de bijbehorende D 4-software kunnen DMX-compatibele verlichtingsapparaten eenvoudig worden bediend vanaf pc en Mac. In de livemodus biedt de plug-and-play-interface 512 DMX-kanalen en voor stand-alone gebruik met 256 kanalen kunnen geprogrammeerde lichtshows worden gekopieerd naar het ingebouwde flashgeheugen. De interface heeft een mini-USB-poort als ingang, een 3-pins DMX-uitgang en wordt gevoed door de USB-uitgang van de computer. Met drie knoppen kan het programma worden geselecteerd en gedimd in de stand-alone modus, waarvoor een standaard 5V USB-voeding nodig is. 
USB-interface met 512 DMX-kanalen in livemodus
Geïntegreerd flashgeheugen voor 256 DMX-kanalen in stand-alone modus
Gebruikersvriendelijke, intuïtieve Cameo DMX-software "door Daslight" voor Windows en Mac OS X voor gratis download
Meer dan 15.000 apparaatbibliotheken en geïntegreerde ScanLibrary-editor voor het maken en bewerken van uw eigen apparaatprofielen
Krachtige XEEL-engine voor honderden indrukwekkende pixel- en video-effecten, bewegend hoofd en scannerbewegingen
Touchscreen bediening plus afstandsbediening van essentiële functies via iOS en Android smartphones en tablets of MIDI controllers
Audio-analyzer en MIDI-klok om lichtshow en muziektempo te synchroniseren
Programmering en 3D-visualisatie van de lichtshow in realtime
Het gratis Cameo D 4-softwarepakket bevat meer dan 15.000 apparaatbibliotheken en een ScanLibrary-editor voor het maken en bewerken van uw eigen apparaatprofielen. Enkele DMX-apparaattypen kunnen worden geselecteerd, gegroepeerd en toegevoegd aan de lichtshow in een 2D-weergave. Dynamische scènes kunnen worden gemaakt, gerangschikt en gesuperponeerd, de paletfunctie maakt lichtregeling mogelijk zonder faderbewegingen en de XEEL-engine genereert honderden verschillende, opwindende effecten.

De software bevat een goed uitgeruste gereedschapskist voor live bewerking, een audio-analyzer en een MIDI-klok om licht- en muziektempo te synchroniseren en een 3D-visualisatie van de geprogrammeerde lichtshow in realtime. De schermlay-out kan volledig worden aangepast aan individuele vereisten en de gratis app "Easy Remote" maakt het mogelijk om via WiFi met iPhones, iPads en Android-apparaten vensters te bedienen.

De DVC 4-interface en de gratis D4-software zijn speciaal ontwikkeld door Daslight voor Cameo. De nieuwste versie van de software is beschikbaar op de downloadpagina van de Adam Hall Group: WWW.ADAMHALL.COM of WWW.CAMEOLIGHT.COM, voor technische vragen kunt u contact opnemen met SUPPORT@DASLIGHT.COM.