Bestel er TWEE en u krijgt een flikse korting

Wharfedale Pro Delta 15A Bi-Amp 15" 750W/rms

Whafedale pro
Algm-Delta15A
na
15"+2" 750W/rms
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Power to the People met Wharfedale Pro Delta 15A Bi-Amplified  15"+2"  750W/rms

De Delta 15A actieve P.A.-luidspreker is het resultaat van de grote vraag naar de populaire Delta 15 Passive en de verdere vraag naar actieve PA-luidsprekers met hoge prestaties. Het nieuwe Delta model verenigt elk aspect van het high-end passieve luidsprekerspectrum, dit keer met perfect gematchte bi-versterking met onboard DSP voor een luidspreker net zo solide als zijn passieve broeder met ultiem gemak.

Bi-amplificatie met DSP
De Wharfedale Delta 15A kan buitengewone niveaus produceren - 750 Watt RMS met 131 dB maximale Sound Pressure Level wordt geproduceerd via een hoge Headroom-versterker die exclusief ontwikkeld is door Wharfedale Pro voor deze Delta Speaker Serie. De luidspreker beschikt ook over een geïntegreerde tweekanaals-mixer met ingebouwde Qubit DSP voor soepeler, meer gecontroleerde sonische prestaties.

Dit 15-inch model is geschikt voor vol vermogen, volledig bereikbare audio volledig op zichzelf voor gebruik in Front (stack) en monitoringtoepassingen en kan volledig worden geïntegreerd met de Delta 15BA en 18BA acrtieve Subwoofers voor het ultieme actieve PA-geluidssysteem.

De Wharfedale Pro Delta Series v zijn vervaardigd met componenten van de hoogste kwaliteit, een high-output, low distortion cast-frame 15-inch woofer met 3" spreekspoel wordt gebruikt voor een ongeëvenaarde laagfrequente weergave tot 50 Hz op dit model. 2" titanium compressiedrivers zijn gekoppeld aan 90 ° x 45 ° elliptische golfgeleiders voor een indrukwekkend outputniveau en een soepele HF-dispersie. De Delta-serie is van de grond af ontworpen om uitstekende prestaties en betrouwbaarheid te bieden. De Delta-serie maakt gebruik van robuuste technologie om ervoor te zorgen dat deze kan voldoen aan de eisen van toering, verhuur en vaste installatietoepassingen.

Klaar voor een lang leven on the road
Met uitgebreide tuigagepunten op het Delta 15A-model, is het net zo thuis in gestapelde of gevlogen toepassingen,en met Rhino Rock ™, onze nieuwe getexturiseerde composietafwerking dat wordt gebruikt in alle modellen biedt en geweldige uiterlijk van een gelakte afwerking met de duurzaamheid van een met tapijt beklede behuizing, waardoor u het beste van beide werelden krijgt. De Delta-serie is gemaakt van multiplex en heeft twee paalbevestigingen waarvan een onder een schuine hoek om ervoor te zorgen dat uw geluid rechtstreeks op het publiek is gericht en niet op het plafond.

Specs:
Configuratie Bi-Amplified tweeweg Speakerconfiguratie
Laagfrequente transducer 12"
Hoge frequentie transducer 2" Titanium compressie stuurprogramma
Frequentiebereik 50Hz - 20kHz
Vermogen 750 W RMS
EQ Hoge / lage instellingen
Max SPL 131dB
Nominale dekking (H x V) 90 ° x 60 °
Behuizing Maak Rhino Rock af
Paalbevestiging Type 35 mm inzetstuk
Input XLR / Jack Combi x 2, RCA Phono
Output XLR
Bescherming Onafhankelijke LF- en HF-limiters
Netto gewicht 33 Kg 
Afmetingen (H x B x D) 630mm x 390/241.2mm x 373mm
Code:ALGM Delta12A
EAN: NA
Adviesprijs: €743,--
Garantie: Volledig