HK Polar 10 kolom speaker system 2000 Watt

HK-Audio
Algm-POLAR10 HK
2000 Watt/rms
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Zet uw geluid in Pole-positie met het nieuw ontwikkelde HK-audio POLAR 10-kolomsysteem en 2000 Watt systempower

Dit Nieuwe HK-Audoo Po0lar 10 Kolom-luidspreker-systeem is speciaal ontwikkeld voor de hoge eisen van Muzikanten, Entertainers, DJ's, Presentatoren, Scholen enz.

Met de 24-bit DSP en hoogwaardige luidsprekercomponenten levert de Polar-10 een bijzonder helder en natuurlijk geluidsbeeld met een audio-frequentiebereik van 38 Hz tot 20 kHz. Het compromisloze subwooferontwerp en 2.000 watt uitgangsvermogen zorgen voor een consistent krachtige XXL-geluidservaring op elk volume.

Met zijn brede straling van 120 ° en lage gevoeligheid voor feedback, kan POLAR 10 ook op kritieke posities in de ruimte worden geplaatst en zijn extra podiummonitors vaak overbodig. De volumeverdeling werkt zoals je zou verwachten van een "normale" luidspreker: hoog volume op de dansvloer, vol geluid in de eerste rijen en een praatvriendelijk volume aan het einde van de hal.

De ingebouwde vierkanaals mixer biedt twee kanalen voor microfoon en lijnsignalen, een instrumentkanaal (bijv. Voor semi-akoestische gitaar) en een AUX-kanaal bijv. voor MP3-spelers. Muziekopnamen kunnen ook worden gestreamed via Bluetooth 5.0 en alle instellingen behalve het kanaal en het hoofdvolume kunnen worden opgeslagen in maximaal 5 gebruikersvoorinstellingen.
De door SW nieuw ontwikkelde E.A.S. Verbindingssysteem maakt luidsprekerkabels overbodig en zorgt voor een solide standaard en maakt montage en demontage kinderspel.

Systeemvermogen: 2.000 watt
Frequentiebereik: 38 Hz tot 20 kHz
SPL: 126 dB
10 "subwoofer
Extra breed stralingspatroon (120 °)
4-kanaals mixer: 2x Mic / Line, 1x HiZ, 1x Aux
3-bands master EQ met semi-parametrische middentonen
24-bit DSP met 3 geluidsmodi en 5 gebruikerspresets
Bluetooth 5.0 audiostreaming
Inclusief transportzakken

5 jaar HK-audiogarantie *

XXL-sound-ervaring
De 24-bit DSP en de hoogwaardige luidsprekercomponenten zorgen voor een uitzonderlijk transparant, natuurlijk geluid van de diepste bas tot de beste hoge tonen. De combinatie van 1-inch CD-hoorn, krachtige midrange-luidsprekers en een speciaal ontwikkelde long-throw basluidspreker in een akoestisch perfect gedimensioneerde houten behuizing wordt aangedreven door een royaal uitgangsvermogen van 2000 watt. Dit garandeert een XXL-geluidservaring in elke situatie - van de subtiele achtergrondmuziek tot het energieke hoogtepunt van het evenement.

Overal top geluid
Met zijn brede straling van 120 ° en de lage neiging tot terugkoppeling kan de Polar 10 kritiekloos op podia of in de ruimte worden geplaatst, in veel gevallen is geen verdere fase-monitor nodig. Voor eenvoudige aanpassing van de stralingshoogte b.v. bij gebruik op een verhoogd platform kan de Polar 10 worden ingesteld zonder het onderste kolomsegment. De zacht vallende volumeverdeling zorgt voor een aangrijpende geluidsdruk op de dansvloer, een aangenaam vol geluid op de voorste rijen en een communicatievriendelijk verlaagd volume in de achterste zones.

POLAR 10 ontvangt draadloos audiostreams, terwijl Bluetooth 5.0 zorgt voor een groter bereik en een betrouwbaardere verbinding in vergelijking met eerdere Bluetooth-versies.

Drie geluidsmodi (muziek, stem, DJ) en de semi-parametrische Master EQ maken een eenvoudige en effectieve aanpassing van het systeemgeluid mogelijk. Vijf geluidsinstellingen kunnen worden opgeslagen in gebruikersvoorinstellingen en indien nodig worden opgeroepen.

Bij evenementen in zeer grote ruimtes of buitenshuis kan POLAR 10 handig worden gebruikt als een vertragingsluidspreker. De afstand tot de hoofd-PA wordt eenvoudig ingesteld via het geïntegreerde display en de DSP berekent vervolgens automatisch de juiste vertraging.

De volumeknoppen voor de vier kanalen, het totale volume en de subwoofer zijn direct toegankelijk in alle bedieningssituaties. Minder vereiste instellingen zoals de semi-parametrische master EQ wordt uitgevoerd via een draaiknop en het gemakkelijk af te lezen display.

De leveringsomvang omvat een gevoerde transporttas voor de kolomelementen en een gevoerde beschermhoes voor de systeemsubwoofer