Chameleon Labs 7721 Stereo-Bus VCA Compressor

Chameleon Labs
Hyp-CL-7721
VCA Compressor
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Chameleon Labs 7721 Stereo-Bus VCA Compressor,  Analoge Audio voor het Digitale Tijdperk

Chameleon Labs 7721

Stel je voor dat je de warme, heldere, driedimensionale kwaliteiten van de beste analoge opnameapparatuur combineert met een betrouwbare, in de VS gemaakte constructie en een prijskaartje dat te mooi is om waar te zijn. Dat is precies wat Chameleon Labs biedt in elk product dat ze maken. Het is ook de reden waarom ze regelmatig gloeiende beoordelingen ontvangen van zeer gerespecteerde opnamepublicaties en ingenieurs over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar het Britse geluid uit de jaren 70 van hun 7603 of de precisie en het gemak van hun 500 Series 560 EQ, je moet Chameleon Labs bekijken. Premium is nog nooit zo betaalbaar geweest.

Buscompressie voor de hedendaagse hybride studio
Bij het ontwerpen van de 7721 Stereo VCA-compressor begonnen de ingenieurs bij Chameleon Labs met een schone lei om een ​​buscompressor te ontwikkelen voor de hybride studio van vandaag. Door detectie te baseren op een spanningsregelaarversterker (Voltage Controlled Amplifier) en een circuit te ontwerpen dat weinig ruis en transparantie biedt, heeft het team een ​​apparaat gemaakt dat uitstekend werk doet om je mixen aan elkaar te lijmen terwijl het die ongrijpbare stoot en waargenomen luidheid levert die een mix explosie geeft uit de speakers.

Verbeterde bedieningsset
De Chameleon Labs 7721 biedt u een verbeterde bedieningsset met alle klassieke instellingen, naast bedieningselementen die u meestal alleen op esoterische compressoren vindt. Met Soft / Hard Knee kun je schakelen tussen een zachter begin van compressie en een sneller begin dat meer op beperkend lijkt. Met Piek / RMS-detectie kunt u schakelen tussen Piek- en RMS-detectieschema's die zich heel anders gedragen. Piekdetectie activeert compressie door onmiddellijke piekspanningssignalen te bewaken, terwijl RMS naar de gemiddelde energie in het signaal kijkt en deze vergelijkt met de drempelwaarde. Dit zijn zeer verschillende bedrijfsmodi die ideale oplossingen bieden voor specifieke problemen.

Als u een Side-Chain-signaal gebruikt als compressietrigger, kunt u het hoogdoorlaatfilter afstemmen om pompeffecten te voorkomen. Traditionele Threshold-, Attack-, Release- en Compression-ratio zijn natuurlijk aanwezig, evenals een Dry / Wet Blend-regeling waarmee u het originele niet-gecomprimeerde signaal kunt combineren met het gecomprimeerde signaal aan de uitgang voor directe parallelle verwerking. Ten slotte is een accurate VU-meter voorzien van een schakelaar om te kiezen tussen linker- of rechteringangen, linker- of rechteruitgangen of cpmressie-ratio.

Analoge audio voor het digitale tijdperk
StrangeWay Sound Shop is verheugd om de Chameleon Labs in onze stal van uitzonderlijke audiofabrikanten te hebben. Chameleon Labs presenteert zijn nieuwste generatie producten "analoge audio voor het digitale tijdperk". Sinds de oprichting in de vroege jaren 2000 heeft Chameleons Labs waardevolle apparatuur aangeboden die de organische sonische eigenschappen van analoog volledig in de kijker zet - en dit wordt bevestigd zodra je een Chameleon Labs aan het werk zet in de studio. De hoge prestaties van hun producten overtuigen inderdaad de betaalbare prijzen, maar dingen worden echt interessant als je je realiseert hoe hoog ze de lat hebben gelegd. Vergelijkingen met legendarische superdure Britse consolemodules uit de jaren '70 is niet voor bangeriken, dat is de naam van de game bij Chameleon Labs.

Chameleon Labs 7721 Stereo VCA Compressor Kenmerken:
Stereo-ingangen en uitgangen
Op Voltage Control Amplifier (VCA) gebaseerd detectiecircuit
Piek- of RMS-detectie
Zachte / harde knieschakelaar
Side Chain-ingang voor secundaire triggerbron
Selecteerbare hoogdoorlaatfilter
VU-meter bewaakt invoer, uitvoer of versterkingsreductie
Drempel, Aanval, Vrijgave en Verhouding
Controle droog / nat mengsel
Volledig gebalanceerde uitgangstrap

Toen Chameleon Labs ten tonele verscheen, lieten ze de wereld zien dat hoogwaardige, in de VS gemaakte analoge opnameapparatuur die de beste studio's waard is, niet onbetaalbaar hoeft te zijn. En sinds 2014 wordt de zoektocht om betaalbare producten te maken voor de meest veeleisende oren van de industrie geleid door de legendarische ingenieur Marcelo Vercelli. Vercelli is royalty in de wereld van de professionele audio. En met een carrière van meer dan 30 jaar, talloze producten en een stal van grote merken, heeft hij zich meer dan bewezen als een audio-expert van de hoogste orde.

Tegenwoordig biedt Chameleon Labs een scala aan analoge apparatuur die het volledige gamma bestrijkt, van microfoonvoorversterkers tot compressoren tot modules uit de 500-serie. En u kunt er zeker van zijn dat elk product met het Chameleon Labs-logo erop is gebaseerd op een eenvoudige filosofie - analoog voor het digitale tijdperk.

Tech Specs
Type: VCA Compressor
Number of Channels: Stereo
Controls: Threshold, Attack, Release, Ratio, Blend, Output Gain
Threshold: -15dB to +15dB
Ratio: 1.5:1 to 10:1
EQ: Variable 20Hz-200Hz Highpass Filter
Frequency Response: 20Hz-20kHz (±0.25dB)
Inputs: 2 x XLR
Outputs: 2 x XLR
Sidechain I/O: 1 x XLR
Side Chain Inserts: Secondary Trigger Source
Additional Features: Peak/RMS Detection
Rack Spaces: 1U
Power Source: Standard IEC AC cable
Height: 1.75"
Depth: 11.02"
Width: 19"
Weight: 9.7 lbs.
Manufacturer Part Number: 7721
EAN: NA
SW-codex: HYP-CL-7721
Transportgewicht: NA kg
Transportvolume: NA cm
Adviesprijs: € 1111,--
Garantie: Volledig
Kortingscode: Op aanvraag