HK-audio Premium PR:O 115 XD2 Actief 15″ + 1″ full-range 1200 Watt/rms

HK-Audio
Algm Pro115XD2
15+1 '' 1200W/rms
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-3 dagen *
Bestel
  • Beschrijving

HK Audio stelt de nieuwe D2 modellen voor die de volgende generatie zijn van de befaamde PREMIUM PR:O D Series. De  nieuw door-ontwikkelde HK-audio Premium PR:O 115 XD2 actieve luidspreker is een echte alleskunner die als standalone Top maar ook als satelliet voor SUb-A dienst kan doen en is een  compacte 15 ″ + 1 ″ full-range luidsprekerbox maar is ook geschikt als low-profile podiummonitor.

PREMIUM PR: O actief - XD2-modellen
De actieve PREMIUM PR: O XD2-modellen bestaan ​​uit vijf DSP-gebaseerde full-range luidsprekers met 1200 watt, evenals de twee systeembassen PR: O 210 SUB A en PR: O 18 SUB A. Volgens het "modulaire principe" kunnen deze niet alleen 2.1- en monitorconfiguraties  maat tot volledige stack-applicaties voor een breed scala aan vereisten kunnen flexibel worden gecombineerd.

Kwaliteit "Made in Germany" met een garantie van 5 jaar, robuuste SW-houten behuizing met lage resonantie in combinatie met uitsluitend hoogwaardige componenten tot op maat gemaakte luidspekers onderstrepen de hoge normen van de PREMIUM PR: O-D2-modellen.

De uitgebalanceerde frequentierespons zorgt voor lage feedback en kan worden aangepast aan verschillende soorten muziek of locaties dankzij de DSP met o.a.  muziek / spraak selectie.

De geïntegreerde DSP-gebaseerde vermogenselektronica geeft 1200 Watt power uit en maakt de PR: O 115 XD2 tot een zeer flexibele multi-inzetbare P.A. tool. De nieuwe generatie PREMIUM PR:O D2 gebruikt ook verfijnde DSP elektronica met geavanceerde FIR filtering voor een intuïtief en praktische gebruik

Belangrijkste kenmerken van PREMIUM PR:O 115 XD2:
1200 watt Klasse D versterker (bi-amp)
Krachtige DSP met Plug'n'Play-bediening via preset-selector
Tooncontrole voor snelle aanpassing van de geluidskarakteristiek (muziek/spraak), EQ Presets (Flat / Boost)
FIR-crossover en verbeterde verticale spreiding
Geïntegreerde besturing van functies zoals EQ, X-Over, Limiter
Hoorn van 90° x 55° voor brede verspreiding en het beste geluid
Op maat ontworpen Speciale luidsprekers
HK Audio MultiGrip-handgrepen voor aanzienlijk verbeterde handeling
Nieuwe extra rigging-opties voor de Premium PR: O 112 FD2, 115 FD2 en 115 XD2-tops door de TB-45N / TB-45NQ-kantelbeugels te monteren
Stevig metalen frontgrill met zwarte akoestische schuimrug
Robuuste SW-houten kast met lage resonantie voor een krachtige basweergave en een maximale geluidsdruk tot 132 dB
M8 ankerpunten voor eenvoudige installatie
Modulair principe voor flexibele toepassingen (volledig bereik, 2.1, halve stapel, volledige stapel)
Toepassingen: als full-range box, als top in combinatie met de PR:O 18 SUB A en PR:O 210 SUB A systeembassen, of als een low-profile podiummonitor

Gemaakt in Duitsland
Hoge kwaliteitsnormen voor betrouwbaarheid en lange levensduur
5 jaar garantie

De nieuwe DSP-gestuurde modellen met volledig bereik maken indruk met volledig nieuw ontwikkelde voorversterkers en de nieuwste generatie uiterst efficiënte klasse D-versterkers met bi-amp en een totaal vermogen van 1200 watt. Bovendien zou de basweergave aanzienlijk kunnen worden geoptimaliseerd. De actieve PREMIUM PR: O-D-modellen spelen daarom in een aanzienlijk hogere prestatieklasse dan de populaire voorgangermodellen.

Met DSP-functies zoals EQ-presets, toonregeling en FIR-X-Over kunnen de meeste akoestische uitdagingen gemakkelijk worden beheerst in live gebruik. De bediening van de dozen is zeer eenvoudig en intuïtief, ondanks de hoogwaardige interne werking voor gebruikers volgens het "plug and play" -principe.