Mackie PPM 1012 12Ch Powermixer + DSP 2x800W

ALG-PPM1012
12Ch + DSP 2x800W
    Levertijd:1-6 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Mackie PPM 1012 12Ch Powermixer + DSP 2x800W

POWER AAN HET VOLK met de Mackie PPM 1012 12Ch Powermixer + DSP 2x800W

Ultra-lichtgewicht, enorm krachtig en uitgerust met de tools om overal het perfecte geluid te krijgen zonder je rug te breken. Elk model is uitgerust met twee door Mackie ontworpen Class-D Fast Recovery ™ -versterkers die het soort Power leveren dat vereist is voor moderne luidsprekersEffectprocessor 24 FX op 32-bit RMFX + "Gig Ready" FX en de befaamde premium Mackie-microfoonversterkers voor de ultieme krachtige mixer.
 

KENMERKEN
Legendarische Mackie-circuits gecombineerd met road-worth design en draagbaarheid resulteren in de ultieme powered  mixer.

GESELECTEERD IN OPTIMALE PRESTATIES
Premium Mackie-voorversterkers zorgen voor transparante, stille en hoge headroom-eigenschappen in de mixer. Echte 48V fantoomvoeding zorgt ervoor dat elke condensatormicrofoon optimaal presteert. Afzonderlijke kanaalinvoegingen en speciale inline-compressoren voegen nog meer manieren toe om uw mix te verfijnen.

"GIG READY" FX
De RMFX + -processor heeft 24 solide FX's die bekend staan ​​om hun bruikbaarheid  Kleine, middelgrote en grote kamergalmen met de keuze voor een warme of heldere eigenschap en plaatst je mix op de juiste plaats.
Rijk klinkende Chorus en een reeks praktische Delays met tap-tempo maken het mogelijk om elke goede ambiance te creëren

BETROUWBARE POWER
Elke PPM-menger is voorzien van twee belachelijk robuuste Klasse-D versterkers voor netten en monitoren ontworpen voor maximale efficiëntie en minimale warmte, en levert 95% van de stroom rechtstreeks aan de luidsprekers. Fast Recovery ™ -circuits elimineren het risico op vervelende amp-latching. En om uw luidsprekers te beschermen, hebben we een ingebouwde interne limiter meegeleverd die de boele binnen de perken houd.

FINETUNE MIX
Ontworpen voor maximale toonregeling in een live geluidsomgeving, biedt het legendarische Mackie 3-bands actieve kanaal EQ, met een maximaal 15dB boost / cut-vermogen per band, meer tone-sculpting latitude dan elke andere mixer in zijn klasse.

STERK, ABSOLUUT GEPANTSERD
De PPM-serie-mengers zijn "Built-like-A-tank", gepantserd in een massief stalen chassis dat de elektronica beschermt tegen mogelijk gevaar voor het milieu (denk bier). Extreem duurzame ABS-eindkappen van polycarbonaat (PPM608 en PPM1008) beschermen de mixer tegen jaren van misbruik

ALLE BELLEN en TOETERS
Dedicated In-line Compression biedt een verhoogde aanwezigheid en stoot voor zang en instrumenten. Daarnaast bieden functies als 2 ingebouwde DI-boxen voor directe instrumentaansluitingen, Dubbele 7-bands GEQ op de uitgangen voor Master en Monitor Outds zijn o.a.  de tools die elke technicus nodig heeft om een ​​solide mix te creëren.

De juiste hulpmiddelen voor de baan


19 inch PA-mixer met zeer hoogwaardige voorversterkers
dubbele 32-bit effect processor voor het invoegen van 24 effecten per processor
inschakelbare +48V fantoomvoeding
speciale knop die de equalizer van het eindsignaal optimaliseert voor gebruik met passieve Mackie luidsprekers
compressor op de eerste 4 kanalen
vermogen versterker: 2x 800W
verschillende versterker modes: stereo, bridged en 2 x mono
2 x RCA line ingangen
7 kanaals equalizer op de main mix en de monitor 1
aansluit connectoren versterker: 6.3mm jack en vergrendelbare connectoren
2 ingebouwde DI-boxen
handvat op voorzijde voor gemakkelijk vervoer
lichtgewicht: 13.2 kg
goede koelinstallatie zorgt voor probleemloos gebruik
monitor uitgang
19 inch rackmount (meegeleverd)