Voordeel Set 2x DRX-12BA actieve subwoofer 600W

Sw 2X HL-D3641
Nu slechts
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Voordeel Set 2x DRX-12BA actieve subwoofer 600W

Een voordelige set van 2 stuks DAP DRX-12BA actieve subwoofers 600W

de DAP DRX-12BA actieve subwoofer 12" 600W is specaal ontwikkeld voor veeleisende PA-toepassingen en een flinke lading voelbaar laag . De DRX12BA is een stevige, actieve subwoofer met een continu vermogen van 600 Watt. De ingebouwde versterker levert het vermogen aan een forse 12 inch woofer met 2.5 inch spreekspoel en heeft een mooie frequentierespons van 47 tot 125 Hertz.

Een omschakelbare actieve crossover (High Pass Filter) filtert desgewenst alle frequenties boven de 80 Hertz af om een goede combinatie met een topkast mogelijk te make, U kunt dit filter ook omzeilen (BYPASS) om het volledige frequentie-bereik van de DRX-12BA te kunnen benutten.

De constructie van de DAP DRX-12BA is van een bijzonder robuuste van makelij, met 15 millimeter dik multiplex als basis, afgewerkt met krasbestendige zwarte lak. De woofer kan zijn geluidsdruk kwijt door de dubbele reflex-uitsparingen in de behuizing, waarmee extra punch aan het laag wordt toegevoegd.
 
Aansluitingen zijn er in de vorm van twee XLR-ingangen (waarvan een(1) combo-XLR). Twee link-uitgangen (XLR) sturen een onaangetast audiosignaal direct door naar andere subs Twee XLR-outputs leveren het audio-signaal voor topkasten. Uiteraard ontbreeken de Fase-omkering en schakelbare groundlift niet en maken hiermee de BRX-12BA tot een complete en aantrekkelijke actief Woofer-systeem
• 600 Watt continu
• High-pass-output
• Compact ontwerp
• Lichtgewicht