Lexicon PCM92 Reverb and Effects Processor

Lexicon
Axl PCM92 lexicon
PCM 92
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Lexicon PCM92  Reverb and Effects Processor

Lexicon PCM92  Reverb and Effects Processor geeft een buitengewoon mooi gelu9id op de buhen of in de studio. Met 4 decennia ervaring wordt Lexicon beschouwd als de gouden standaard in digitale audio processing. Voortbouwend op de legendarische ontwerp van de eerbiedwaardige PCM81 en PCM91, en de baanbrekende technologie van de PCM96, de PCM92 vertegenwoordigt de meest geavanceerde reverb en effecten processor in zijn klasse.

Deze krachtpatser processor maakt gebruik van de nieuwste DSP-technologie en de mooiste collectie van klassieke Lexicon algoritmen om de ultieme audio processor voor live-sound en studio toepassingen. De PCM92 levert 28 mono en stereo reverbs, vertragingen en modulatie-effecten, flexibele routing configuraties, en een uitgebreide collectie van meer dan 1200 fijn bewerkte presets, waaronder herkenbare klassiekers uit onze immense bibliotheek van geluiden.

De PCM92 is voorzien van de veelgeprezen Hall Concert Hall en Random Hall reverb algoritmes die consequent worden gebruikt door live geluid en opname-ingenieurs vanwege hun uitzonderlijke vermogen om de muzikale sfeer van grote, brede, panoramically prachtige ruimtes reproduceren. In feite zijn deze klassieke Lexicon Hall algoritmen gebruikt op meer dan 80% van alle opgenomen muziek.

Lexicon's Room algoritme biedt een geweldig palet van natuurlijk klinkende kamers met alle inherente realisme van de werkelijke ruimte. Reflection patronen zijn gemakkelijk geselecteerd, geschraapt, en de gelijkmaker allemaal terwijl tegelijkertijd het passeren van audio en de grootte van de kamer kunnen direct worden gewijzigd of omgekeerd. Deze mogelijkheden leveren een flexibel alternatief gekozen convolutie reverbs vanwege de nauwkeurige controle en manipulatie die alleen met een galm synthesizer.

Een van de overweldigende vooruitgang in de PCM92 is de mogelijkheid om zeer realistische kleine ruimtes te creëren. Voor zowel de muziek en film productie, is het vaak belangrijk om de sfeer van een telefooncel of zeer kleine drum kamer. In de PCM92 kunt u deze maken met een werkelijkheid nooit eerder van een andere dan een Lexicon processor gehoord.

Daarnaast is de PCM92 biedt nieuwe mogelijkheden om traditionele Reverbs door toevoeging multimode filters in het audio flow. Hierdoor kunnen meer precieze vormgeving van de reverb met behoud van die karakteristieke soepele, rijke "Lexicon Sound." Ook zijn alle galmen hebben een "Infinite" schakelaar die het mogelijk maakt de reverb voor altijd lopen, wat handig is voor het creëren van ongebruikelijke achtergronden en geluidseffecten.

Ontworpen als een enkel rack ruimte processor met twee kanalen van gebalanceerde XLR of 1/4 "analoge I / O en twee kanalen van XLR AES / EBU digitale I / O, samen met MIDI, Word Clock, en Ethernet, de PCM92 past bij elke grote schalen mengpaneel of kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw studio.

Of u perfectie op het podium of de gouden standaard in de opnamestudio nodig, de PCM92 levert de veelzijdigheid en glad, rijk geluid dat is onmiskenbaar Lexicon.

EENVOUDIGE BEDIENING
De PCM92 is net zo eenvoudig te bedienen als het is een genot om naar te luisteren. Laad enkel een preset en de eenvoudig te gebruiken voorpaneel zorgt ervoor dat de meest logische parameters binnen handbereik op de hoge-resolutie display voor aanpassingen en fine tuning. Voor uitgebreide sound design, heb je ook de mogelijkheid om dieper de overgang naar het algoritme en de volledige matrix van parameters te bewerken.

Om voorpaneel navigatie voor live-toepassingen aan te vullen, kan de PCM92 worden geconfigureerd en volledig op afstand bediend via Harman HiQnet System Architect ™ vanaf elke pc. System Architect maakt gebruik van het Harman HiQnet protocol te configureren en naadloos de controle van de PCM92 binnen een groter audio systeem dat kan bestaan ​​uit Harman Professional merken zoals JBL®, Crown®, dbx® en AKG®.

Ook voetpedaal controllers maken het gemakkelijk om presets te wijzigen en de parameters aan te passen tijdens live optredens. De PCM92 kan worden gecontroleerd door ofwel een twee-knop kortstondige foot switch of een variabele positie voetpedaal.

ROUTEOPTIES (analoog, digitaal)
De PCM92 kan worden onderverdeeld in vier virtuele machines waarmee het signaal van elke ingang worden gerouteerd via verschillende combinaties algoritme.

Details
28 Lexicon studio-standaard reverbs, vertragingen en modulatie-effecten
Uitgebreide collectie van meer dan 1200 fijn bewerkte fabrieksinstellingen, met inbegrip van herkenbare klassiekers uit immense bibliotheek van geluiden Lexicon
Lexicon flexibele Room algoritme dat wordt gebruikt om een ​​breed scala van kamers gerelateerde effecten voor muziek en film productie te genereren
Multi-voice pitch shift zang verbeteren
Volledige systeemconfiguratie en controle met HiQnet ™ System Architect ™
44,1-96 kHz sample rate, 32-bit floating point processing
Twee kanalen gebalanceerde analoge I / O (XLR en 1/4 ")
Twee kanalen XLR digitale AES / EBU I / O
Ethernet-connectiviteit en volledige MIDI control
Externe BNC Word Clock
Voetpedaal ingangen maken het gemakkelijk om presets te veranderen en parameters tijdens live optredens aan te passen
Hoge-resolutie OLED-display is gemakkelijk te lezen in alle lichtomstandigheden

Multi effectapparaatProfessioneel Reverb effectapparaat voor Studio en livetoepassingen, gebaseerd op de PCM9628 Verschillende Reverb-, Delay en Modulation EffectenHiQnet Afstandsbediening
Sample Rates tot en met 96 KHz
Tempo-Tap-Toets
Parameters voor alle effecten te editen (Decay, Pre-Delay, Meter, Reverb depth, etc.)
32/64 Bit A/D en D/A Converter
Ingang voor Footswitch, MIDI In/Out/Thru, Analoge In- en Uitgangen, symmetrisch ( XLR en Jack), externe BNC Word Clock ingang, Ethernet connector
Interne Netvoeding
Formaat: 19", 1 HE
Gewicht: 3,5 Kg