Hansen EG-5012HB TUBE DUAL Membrane Condensator Microphone

Hansen
EMP-EG-5012HB
TUBE DUAL Membrane
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Hansen EG-5012HB TUBE DUAL Membrane Condensator Microphone

De HANSEN EG 5012HB is een Grootmembraan Condensatormicrofoon met ingebouwde Buizen voorversterker (TUBE-preamp).

Dit model heeft een verbeterd microfoon element en compleet verbeterde elektronische circuit. Het resultaat is een beter klinkende microfoon met een gedetailleerde, warm en natuurlijk geluid. De microfoon is een natuurlijke keuze voor elk huis opnemen of professionele studio.

De EG 5012HB met het Dubbele Micro-Element maakt het bijzonder makkelijk de geregistreerde geluidsbron zeer scherp te stellen in een mix situatie door het kiezen uit 9 verschillende standen van omni naar cardioïde en fig-8.

Door de meegeleverde 48V fantoomvoeding  de EG 5012HB GEEN voeding vanuit de Mixer behoeft, dat maakt deze microfoon geschikt voor alle soorten mixers of geluidskaarten.
De Shock-mount met adapter-ring, soft-bag, Fantoomvoedingsunit en de speciale microfoon-kabel zijn inbegrepen in de koffer.

De HANSEN EG 5012HB is een Grootmembraan Condensatormicrofoon met ingebouwde Buizen voorversterker (tube). Dit model heeft een betere microfoon element en verbeterde elektronische curcuit. Het resultaat is een beter klinkende microfoon met een gedetailleerde, warm en natuurlijk geluid. De microfoon is een natuurlijke keuze voor elk huis opnemen of professionele studio.

Door de meegeleverde 48V fantoomvoeding  de EG 5012HB geen voeding vanuit de Mixer behoeft, dat maakt deze microfoon geschikt voor alle soorten mixers of geluidskaarten.. De Shock-mount met adapter-ring, soft-bag, Fantoomvoedingsunit en de speciale microfoon-kabel zijn inbegrepen in de koffer.

Caracteristic: Cardioide

Freq resp: 20-20000Hz

Impedance: 200Ohm

Sensivity: 32mV/Pa

Equal noise level: <18dB (A network)

Power: Specially designed