Casio Trackformer XW-DJ1 DJ-Controller

EMP-trackformer XW-DJ1
Nu slechts
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-6 werkdagen **
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Casio Trackformer XW-DJ1  DJ-Controller

Casio Computer Co., Ltd, kondigde vandaag aan dat het de Trackformer reeks van nieuwe DJ producten die dansmuziek fans in staat stelt om hun favoriete dj's en dance muziek makers emuleren zal vrijgeven.

Casio blijft het plezier van muziek aan een breder scala van mensen te brengen door het ontwikkelen van nieuwe elektronische muziekinstrumenten, een na de ander. Casio is gericht op een breder scala aan muziek consumenten door het aanbieden van nieuwe DJ producten, de toepassing van haar originele ideeën om een ​​beroep op de fans van dance muziek, dat is nu een belangrijke trend.

De Trackformer serie is voorzien van een line-up van twee modellen. De XW-DJ1 DJ Controller kunnen gebruikers vrijwel voeren het krassen stijl zo populair bij DJ's sinds de dagen van draaitafels en de XW-PD1 Groove Center is ontworpen voor ritme makers, waardoor ze originele dans muziek creëren door het slaan van pads van het apparaat. Terwijl de XW-DJ1 beschikt over essentiële prestaties functies voor een DJ en de XW-PD1 bevat alle functies die nodig zijn voor het produceren van beats, beide toestellen zijn all-in-one producten die worden geleverd met een ingebouwde luidspreker. Ze kunnen ook worden gevoed door batterijen, zodat gebruikers kunnen zich vermaken nemen ze overal en altijd. Met deze units, zelfs beginners kunnen verlevendigen een house party met muziek, terwijl de professionele DJ op het podium kunnen presteren op concerten.

DJ Controller XW-DJ1 : Uitgerust met een groot 7-inch jog plateau dat eruit ziet als een analoge record en een crossfader voor het regelen van het volume van de twee kanalen, de XW-DJ1 is een DJ-controller waarmee gebruikers alle opwinding ervaren van het uitvoeren van een reeks van DJ technieken meestal op twee analoge platen met slechts een enkele eenheid. Compatibel met verschillende DJ apps, waaronder djay2 (gemaakt door Algoriddim GmbH), de XW-DJ1 kan worden aangesloten op verschillende apparaten, zoals iPhones, iPads, Mac-computers en andere computers, zodat gebruikers kunnen beginnen met het uitvoeren van als dj's uit de get- gaan met behulp van hun favoriete muziek. Het komt ook met filter controles voor het manipuleren tonen en een loop-knop voor het doorlussen van muziek, zodat gebruikers verschillende DJ trucs en naadloos mixen tracks met gemak.

Groove Center XW-PD1 : Het ontwerp XW-PD1 omvat 16 aanslaggevoelige pads voor de totale expressiviteit, 4 knoppen en de volgorde stap toetsen (die oplichten in een richting van de klok in de tijd met het ritme patroon progressie) voor een snelle muziekproductie. Gebruikers kunnen gemakkelijk te produceren originele ritmepatronen met de 16 pads tijdens het luisteren naar de muziek en het controleren van het ritme progressie getoond door de sequentie stap toetsen. De XW-PD1 komt ook met 200 soorten van ingebouwde effecten, het mengen van faders, en bemonstering functies, zodat gebruikers tracks van hun favoriete muziek te maken in hun smartphones en digitale audiospelers. Het apparaat kan ook worden aangesloten op andere elektronische muziekinstrumenten en gebruikt voor jamming of opnamesessies.

Belangrijkste kenmerken van de XW-DJ1 DJ Controller;  Compatibel met verschillende DJ apps waaronder djay2 (gemaakt door Algoriddim GmbH)    De zeven-inch jog platter schept het beeld van een analoge opname    De crossfader maakt gelijktijdige controle over de volumes van de twee kanalen    De lus knop stelt monsters worden doorgelust en de FX-knop wijzigt de klank    Batterij-staat en uitgerust met een ingebouwde luidspreker, kan het apparaat overal worden gebruikt

Belangrijkste kenmerken van de XW-PD1 Groove Center; De stap sequencer stelt gebruikers in staat om verschillende ritmepatronen produceren en afspelen  200 soorten ingebouwde effecten kunnen gebruikers unieke geluiden te creëren op basis van hun smaak    100 solo synthesizer tinten vangen de klanken van klassieke analoge synths    Sampling-functie stelt gebruikers in staat om de gewenste geluiden en stemmen te nemen in hun muziek    Batterij-staat en uitgerust met een ingebouwde luidspreker, kan het apparaat overal worden gebruikt

Technische Beschrijving
Controllers Pads 16
Knobs 4 (FX1, FX2, Value, Volume)
Faders 2 (Mix, Assignable)
Sequence step keys 16
Buttons 15
Tones Solo synthesizer (monophonic) 100 presets
PCM melody 250 presets
PCM drum 15 presets
Sequencer Step Sequencer Presets 100
User 50
Padset types Solo synthesizer, PCM melody, PCM drum, user sample
Pad types Sound, note, effect, phrase Seq, user sample
Number of steps 16
Number of banks 4
Number of measure 16 measures
Number of patterns 8 patterns
Number of groups 4 groups
Phrase Sequencer Presets 100
User 1000
Solo Yes
Mute Yes
Other Functions Key Shift 24 - 0 - +24
Swing 0 - 100%
Velocity curve 4 types, off
Retrigger 13 types
Tempo BPM = 60 - 200
TAP TEMPO Yes
Demonstration Songs 3 Songs
Sampling Number of samples 36 user samples
User samples LONG SAMPLING (up to 9 seconds x 4),
SHORT SAMPLING (up to 3 seconds x 32)
Sampling frequency 42 kHz, monaural
Quantization 16bit
Effects Pad Effects Presets 200 Types
User 100 types
Master Effects Reverb 0 - 127
Stereo Imager 3 types
Maximizer 0 - 127
Master Equalizer 4 bands
Audio Slice -- Yes
Freeze Yes
Additional Feature Hold Yes
MIDI Controller Mode Yes
Auto Power Off Using batteries Approximately 6 minutes after last key operation
Using AC adapter Approximately 4 hours after last key operation
Terminals 

    PHONES: Stereo mini jack
    LINE IN: Stereo mini jack
    MIC IN: Standard jack (for connecting a dynamic microphone only)
    LINE OUT: RCA pin jack (stereo
    USB port: TYPE B
    DC IN: 9.5V

Speaker Amplifier 2.0 W
Size 6 cm
Speaker Off Mode Yes
Power Supply Batteries AA-size x 6
Battery Life Approximately 5 hours
Size & Weight Dimensions (W X D X H) 344.7 x 232.0 x 66.8 mm
Weight (without batteries) Approximately 1,15 kg
Accessories AC Adapter (AD-E95100L)