Kennisbank, Tips en Truuks **

Marck Strangeway cq StrangeWay Pro Sound heeft ruime ervaring in de pro audio zoals dat netjes heet, maar heeft het allemaal ook met vallen en opstaan moeten leren in de tijd dat er nog geen uitgebreide uitleg te vinden was op een website of een YT-channel.

Marck heeft onderandere door een opleiding aan de School of Audio Engineering in Amsterdam, heel veel lezen in boeken en magazines over Studio en Live-mixing, heel veel luisteren naar allerlei muziek en nog veel meer van alles uitproberen om te achterhalen wat men gedaan of juist niet gedaan heeft om een Muziekproductie of een Live-mix zo goed mogelijk uit de verf te laten komen zoals dat op mooi Nederlands heet.

Om het u een beetje gemakkelijker te maken heeft Marck op zijn Website en
Blog een aantal handige weetjes, nuttige tips en truuks en interessante links naar goede websites of artikelen over Pro-Audio Engineering cq Muziekproductie en Live-mixing verzameld om in ieder geval een flinke basiskennis op te doen om een goede geluidsman cq audiotechnicus te worden. Voor de rest is het heel veel oefenen en nog eens oefenen.Frequenties Microfoon e.d.
Luidspreker Diameter
Hoeveel versterkervermogen nodig ?

Luidsprekergegevens F A Q
Microfoonniveau en Lijnniveau
Compressie / Llimiting
Cross Over Filter
Social Media

MeWe
Facebook
Instagram
Copyright © StrangeWay Pro 1999 - 2023